Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Кращим учням та студентам Кременчука призначили стипендію

Таке рішення ухвалили на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. До числа стипендіатів відносяться студенти вищих навчальних закладів та учні  професійно-технічних закладів міста.

Стипендія міської ради найкращим представникам кременчуцького студентства виплачуватиметься з лютого по червень місяць включно, а призначається вона за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі та активну участь у громадському житті навчального закладу та міста. Відповідно до ухваленого рішення, 26 студентів вишів отримуватимуть по 1285 грн та 8 учнів закладів професійної освіти – 760 грн. Кошти на ці цілі передбачені в міському бюджеті Кременчука, повідомляють у міській раді.

Варто відмітити, що у Кременчуці така соціальна ініціатива, спрямована на підтримку студентської та учнівської молоді міста, має багаторічний досвід. Розмір студентських і учнівських стипендій дещо збільшується кожного року. У минулий період такі заохочення для студентів вищих навчальних закладів становили 1200 грн  і 700 грн – для учнів  закладів професійної освіти.  

Перейти до вмісту