Ви тут:
Суспільство 

Huawei анонсує смартфон, який складується

Раніше китайська компанія Huawei підтвердила проведення власного заходу 24 лютого в Барселоні, рівно за день до офіційного відкриття виставки MWC 2019.

Як повідомляє ITC.ua, попередні чутки приписували пристрою гнучкий дисплей діагоналлю 7,56 дюйма виробництва BOE, що витримує більше 100 000 циклів складання / розкладання. Причому ніякого додаткового екрану, на відміну від Samsung Galaxy F, який ми сьогодні бачили в офіційному ролику, у складного смартфона Huawei бути не повинно. Крім того, конструкція моделі Huawei простіше, ніж у того ж складного смартфона Xiaomi – екран буде згинатися тільки в одному місці в центрі, а не з двох сторін.

Офіційних рендерів поки немає, але ресурс LetsGoDigital на основі наявних чуток і патентних заявок зробив якісні комп’ютерні зображення, які дозволяють оцінити ймовірний дизайн новинки.
Що стосується характеристик, з упевненістю можна говорити про наявність в складному смартфоні Huawei флагманської SoC Kirin 980 і фірмового модему Balong 5000, що забезпечує підтримку стільникових мереж п’ятого покоління.

Перейти до вмісту