Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Екс-нападник збірної України зробив невтішний прогноз на “Ворсклу”

Андрій Воробей не вірить у те, що полтавці зможуть закінчити першу частину чемпіонату у ТОП-6.

Про це колишній нападник донецького “Шахтаря” розповів сайту Zbirna.

“На даний момент, на папері, є цілих сім претендентів на потрапляння до першої шістки. Хоча, зрозуміло, що “Олімпіку”, “Карпатам” і того ж “Львову,” якому грати львівське дербі, а потім двічі зустрічатися з конкурентами, буде складно розраховувати на місце під сонцем. А Олександрії вилетіти звідти, думаю нереально.

Тому претендувати на три путівки, що будуть “Зоря”, “Десна”, “Ворскла” і “Маріуполь”.

Можливі варіанти, але, швидше за все, зайвою виявиться “Ворскла”. Нестабільне фінансове становище негативно позначається на грі ворсклян. Восени полтавці потрапили у прірву, вигравши один раз в п’яти поєдинках. Та й весняну частину чемпіонату почали – гірше не придумаєш”, – зазначив Воробей.

Андрій Олексійович Воробей (29 листопада 1978, Донецьк) — український футболіст, нападник аматорського футбольного клубу «Десна» (Погреби). 3-разовий чемпіон України у складі Шахтаря (Донецьк). Найкращий бомбардир чемпіонату України 2000/01 та кубку України 2000/01, 2001/02 та 2002/03. Чвертьфіналіст чемпіонату світу 2006 року. Футболіст року в Україні (2000). Заслужений майстер спорту України.

Перейти до вмісту