Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Дві ОТГ з Полтавщини стали учасниками спецпрограми «Школа 3.0: Об’єднані громади»

Пирятинська та Козельщинська ОТГ стали учасниками спецпрограми «Школа 3.0: Об’єднані громади», до якої відібрали всього 11 ОТГ України. Про це повідомляють у прес-центрі ініціативи “Децентраліязація”.

Кожна з громад представлена двома школами та органом управління освіти:

  1. Зимнівська ОТГ, Волинська обл.
  2. Солонянська ОТГ, Дніпропетровська обл.
  3. Іллінівська ОТГ, Донецька обл.
  4. Черкаська ОТГ, Донецька обл.
  5. Миропільська ОТГ, Житомирська обл.
  6. Жовтанецька ОТГ, Львівська обл.
  7. Красносільська ОТГ, Одеська обл.
  8. Козельщинська ОТГ, Полтавська обл.
  9. Пирятинська ОТГ, Полтавська обл.
  10. Клеванська ОТГ, Рівненська обл.
  11. Березівська ОТГ, Сумська обл.

«Школа 3.0» орієнтована на розвиток автономії шкіл та їхньої організаційної культури, впроваджується з березня по грудень 2019 року Центром інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Мета «Школи 3.0» – розвиток освіти у громаді через ефективну, прозору та довірливу взаємодію між органом управління освітою ОТГ і школами, а також всередині шкіл між усіма учасниками освітнього процесу.

«Школа 3.0» пропонує професійний менторський супровід, допомогу в розробці та реалізації стратегії розвитку освіти, формування дієвого освітнього сектору в ОТГ та налагодження ефективної комунікації між усіма учасниками освітнього процесу. Загалом для участі у другій хвилі спецпрограми було подано понад 190 заявок. Подальші кроки та іншу інформацію «Про.Світ» повідомить громадам-учасницям.

Перейти до вмісту