Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

50 полтавських дітей з інвалідністю планують оздоровлювати у Трускавці

18 лютого у Полтавській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету, фінансів, яке провів її голова Володимир Корчака.

На порядку денному – попередній розгляд проекту рішення двадцять першої сесії Полтавської міської ради “Про встановлення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста”, інформує прес-служба міської ради.

Відповідно до нього, запропоновано при будівництві Центру соціальної підтримки талановитих дітей по проспекту Першотравневий, 21 в м.Полтава встановити замовнику громадській організації “Фонд захисту і підтримки талановитих дітей” імені Анатолія Кукоби пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Полтава в розмірі 2% кошторисної вартості будівництва об’єкту.

Окрім того, депутати розглянули проект рішення щодо внесення змін до програми соціального захисту населення м. Полтави «Турбота» на 2019 рік. Зазначені зміни стосуються підтримки дітей з інвалідністю – проектом рішення запропоновано спрямувати кошти в сумі 800 тисяч гривень на реабілітацію пацієнтів з дитячим церебральним паралічем у м. Трускавець. Зазначене фінансування розраховано для реабілітації 50 чоловік.

Перейти до вмісту