Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Юрист центру безоплатної правової допомоги допоміг чоловікові з інвалідністю захистити своє право у спорах з газовим монополістом

До Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся законний представник громадянина С. (людини з інвалідністю I групи) і повідомив, що Полтавським районним судом Полтавської області видано судовий наказ за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавагаз збут», за яким стягнуто з громадянина С. на користь підприємства заборгованість за спожитий природний газ в розмірі 22 139 грн. 71 коп., але при цьому чоловік не користується газом з 2012 року і свій попередній борг відшкодував.

Для представництва його інтересів у суді було уповноважено начальника відділу представництва Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Юрія Ночовного, який допоміг скласти заяву про скасування судового наказу до Полтавського районного суду Полтавської області та обґрунтував правову позицію чоловіка. У заяві посилалися на те, що з 05.03.2012 року громадянин С. природним газом не користується, через примусове відімкнення його від мережі, що підтверджується відповідним актом, заборгованість на користь ПАТ «Полтавагаз» (попередника ТОВ «Полтавагаз збут») згідно виконавчого листа від 02.04.2012 року погашена в повному обсязі.

Ухвалою Полтавського районного суду Полтавської області судовий наказ, за яким мали стягнути з громадянина С. на користь підприємства ТОВ «Полтавагаз збут» заборгованість за спожитий природний газ в розмірі 22 139 грн. 71 коп. скасовано.

За наданням безоплатних роз’яснень та консультацій можна звернутися до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 або за тел. (0532) 50 27 22.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні).

Перший полтавський місцевий центр
з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Перейти до вмісту