Ви тут:
Суспільство Україна 

Водій з 2,2 проміле алкоголю в’їхав у бік пасажирського потяга

29 грудня о 22:30 на переїзді станції Долинська при діючій світловій та звуковій сигналізації водій автомобіля ВАЗ збив шлагбаум, виїхав на переїзд та в’їхав у бік поїзда №122 Миколаїв – Київ – Рівне.

У результаті пошкоджено два перші вагони. Залізничники викликали поліцію та швидку допомогу. Перевіркою на алкотестері у водія зафіксовано рівень алкоголю 2,2 проміле, він отримав закриту черепно-мозкову травму голови. В автомобілі також було п’ять пасажирів, усі в нетверезому стані. Водія та двох пасажирів направлено до Долинської районної лікарні.

Крім того, 28 грудня 2018 року о 23:10 на переїзді перегону Добротвір – Соснівка без чергового працівника при справно працюючій переїзній сигналізації водій автомобіля марки «Опель» зіткнувся з локомотивом вантажного поїзда. Водія автівки машиною швидкої допомоги доправлено до Буської районної лікарні.

А 3 січня 2019 року на станції Ходорів водій автобусу не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну огорожу в районі стрілочного переводу, перекривши восьму та дев’яту колії. Обставини з′ясовують правоохоронці.

Перейти до вмісту