Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Оржиці відбулося перше засідання клубу «Свідоме батьківство»

Перше засідання клубу для батьків та їхніх дітей шкільного віку «Свідоме батьківство» пройшло в Оржицькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості. У роботі клубу взяли участь десять батьків з числа осіб, які перебувають на обліку в Оржицькій філії, як безробітні, зі своїми дітьми, учнями 8-11 класів загальноосвітніх шкіл району.

Як повідомили у Полтавському обласному центрі зайнятості, батьки та учні виявляли жвавий інтерес до інформації, до обговорюваних питань.

Організатори відзначили активність Наталії Григорівни Реви, мами восьмикласниці Маргарити. Жінка серйозно підійшла до участі в зустрічі, ставила багато запитань, доручалася до обговорення різних питань, які розглядалися на засіданні клубу.

Звучали слова подяки та підтримки від учнів. Так, учениця десятого класу Яблунівської загальноосвітньої школи Михащенко Вікторія щиро подякувала за запрошення до участі в такому заході та поділилась своїми враженнями. Дуже важливим, на думку учнів є те, що зустріч проводиться і з батьками,і з дітьми. Це допомагає спільно знаходити рішення у тих чи інших питаннях, бо батьки та діти поставлені в рівні умови та мають рівні можливості висловити свої думки.

Перейти до вмісту