Ви тут:
Відео Полтавщина Р Суспільство 

Урочистий з’їзд партії «Батьківщина»: делегація з Полтавщини підтримала висунення Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента (ФОТО)

Учора, у день 100-річчя Соборності України, у Палаці спорту в Києві відбувся урочистий з’їзд партії «Батьківщина», який висунув Юлію Тимошенко кандидатом на пост Президента держави.

Це рішення делегати ухвалили під час Форуму єднання, на який зібралися близько 10 тисяч людей. Захід також підтримали по всій Україні символічним ланцюгом єдності.

Юлія Тимошенко подякувала родині та команді за підтримку та довіру і заявила, що ні на крок не відступить від своєї мети – побудови Великої України.

«Ми не маємо права знову втратити наступне п’ятиріччя, приводячи до влади тих, хто непомірно любить гроші, але не любить Україну. Саме тому я йду в президенти!» – заявила лідер «Батьківщини».

У своїй майже двогодинній промові на з’їзді Юлія Тимошенко назвала 2019 рік вирішальним для України.

«Сьогодні я з усією відповідальністю заявляю: Україна повністю вичерпала весь історичний запас страждань, лихоліття та невдач. Відсьогодні ми розпочинаємо нову епоху – епоху успіху, щастя і процвітання. Сьогодні починається поступ України до її справжньої величі!» – наголосила лідер «Батьківщини».

Підтримати Юлію Тимошенко під час висунення на пост Президента України прийшла її родина, найближчі соратники, воїни АТО, провідні експерти, відкрив і благословив Форум Патріарх Філарет.

На з’їзд прибула і делегація з Полтавщини.

Руслан Богдан, народний депутат України

Юлія Тимошенко — єдина людина, яка по-справжньому любить свій народ, свою землю, цінує це все, і тому вона буде найкращим Президентом України. Дуже символічно, що саме у день Соборності України проходить наш з’їзд, я впевнений, що новий лідер нації Юлія Тимошенко об’єднає усю Україну. Батьківщина — це єдина політична сила, яка запропонувала економічну програму розвитку країни, виконуючи яку держава зміниться і нам не потрібна буде чиясь побічна допомога.

Голова Новосанжарської районної ради Геннадій Супрун на з’їзд приїхав разом з дружиною Надією. Цього дня вони відзначали “срібне весілля”.

У партії “Батьківщина” я уже 18-й рік. Сьогодні, у цей знаменний для України день, приїхав на з’їзд для того, аби підтримати висунення на пост Президента України кандидата Юлію Тимошенко. Я вважаю, що вона найдостойніший кандидат, за правління якого Україна справді стане найуспішнішою країною Європи. Готуючи передвиборчу програму Юлія Тимошенко провела не один форум, на яких у першу чергу, слухала та враховувала думки та інтереси простих людей. Її програм спрямована на перебудову України, і це — найголовніше.

Голова партійної організації Пирятинщини Сергій Пазюк

Сьогодні визначний день, визначна подія. Ми приїхали сюди з вірою в країну, з вірою у Юлію Володимирівну Тимошенко. Вона дійсно та людина, яка заслуговує бути керманичем нашої держави. З таким Президентом, як Юлія Володимирівна, у країни буде світле майбутнє, а люди житимуть краще. У новому курсі зміни у всьому, кожний пункт програми забезпечить добробут та рух вперед. Тільки з Президентом Юлією Володимирівною ми будемо першими у когорті європейських країн.

Олександр Ващенко, представник Полтавської області

На такій важливій для країни події я вперше, атмосфера дійсно заводить, енергетика надзвичайна. Висунення Юлії Володимирівни кандидатом у Президенти дарує нам надію на те, що скоро уся країна житиме за новим курсом. Саме на Полтавщині у неї рейтинг удвічі вищий, ніж у діючого Президента, і це є свідченням того, що люди розуміють, що запропоновані нею зміни дійсно стосуватимуться усіх сфер їхнього життя. Я, як представник агропромислового комплексу, так само впевнений, що конкретні кроки, про які сьогодні сказала Юлія Володимирівна, дійсно можуть змінити країну на краще. Усі обов’язки і права будуть відображені у новій Конституції, і саме тоді люди будуть відчувати себе власниками майбутнього.

 

Перейти до вмісту