Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Полтавському коледжі нафти і газу відкрили сучасну лабораторію

27 грудня у Полтавському коледжі нафти і газу ПолтНТУ відбулося урочисте відкриття нової лабораторії. В урочистостях взяли участь генеральний директор ДТЕК Нафтогаз Ігор Щуров та ректор Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

У вітальному слові генеральний директор ДТЕК Нафтогаз наголосив на ролі якісної освіти в умовах сьогодення, важливості налагодження партнерських стосунків між роботодавцями та закладами освіти, інформує ПолтНТУ ім. Ю. Кондратюка у Фейсбук.

У своєму виступі ректор ПолтНТУ відзначив важливість внеску ДТЕК Нафтогаз у справу підготовки майбутніх фахівців.

Для фахівців нафтогазової галузі є вивчення загальнотехнічних дисциплін, зокрема, інженерної та комп’ютерної графіки. Заняття у лабораторії, обладнаній сучасною комп’ютерною технікою, мультимедійним комплексом, забезпеченій новітніми програмними продуктами, сприятимуть формуванню професійної компетентності майбутніх спеціалістів, дадуть змогу підвищити мотивацію пізнавальної діяльності студентів, структурувати та візуалізувати зміст навчального матеріалу для його ефективного засвоєння.

Перейти до вмісту