Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській області представники Рятувальної організації Великобританії проведуть змагання із ліквідації дорожньо-транспортних пригод

27 січня до Головного управління ДСНС України у Полтавській області прибули представники Рятувальної організації Великобританії (UKRO). Протягом 6 днів для полтавських рятувальників колеги із Англії, в рамках програми міжнародного розвитку, проведуть теоретичні заняття для рятувальників пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України, а також проведуть змагання із ліквідації дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Подібні змагання відбудуться вперше в Україні, але пройдуть вони на регіональному рівні у Полтавській області. У змаганнях братимуть участь 4 команди із м. Лубни, м. Кременчук, а також 2 команди із м. Полтави.

Саме сьогодні провели лекційне заняття із експертами-суддями, які будуть оцінювати змагання. Вже у понеділок та вівторок попередні тренування пройдуть у м. Полтава, потім естафету переймуть міста Лубни та Кременчук. 2 лютого відбудуться загальні змагання між усіма командами, на яких і визначиться команда-переможець.

Варто зазначити, що дані заходи відбуваються завдяки взаємодії між Головним управлінням ДСНС України у Полтавській області та Рятувальною організацією Великобританії.

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб попередньо зустрівся із представниками організації UKRO. Під час засідання було обговорено подальшу співпрацю задля ефективного обміну досвідом між рятувальниками двох країн.

Перейти до вмісту