Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбувся творчий бенефіс Віктора Шаповала «І все на світі треба пережити»

В читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілітворчому відбувся бенефісі Віктора Шаповала «І все на світі треба пережити», який відбувся. У ньому взяли участь підопічні Територіального центру.

Провідний бібліотекар Алла Григорівна Федченко розповіла, що Віктор Шаповал є артистом розмовного жанру, письменником, режисером, який працює у відділі культури майже 30 років. Про його талант гумориста знають навіть за межами України. Він є лауреатом конкурсу гумору та сатири. Але на життєвому шляху Віктору Сагандиковичу довелося подолати багато труднощів, щоб стати гарною людиною. На шляху розвитку в нього були особисті проблеми, але він з підтримкою рідних зміг піднятися вгору, повідомили у Миргородській міській раді.

Віктор Шаповал презентував свої дві книги під назвою «Зцілення». Це не художній твір-це сповідь, це книга попередження, яка складається з двох частин: перша – « Прозріння », друга – «Зцілення». У першій він описує як деградує особистість, а у другій як вийти із важкої ситуації переможцем.

Автор розповів, що найгірше, коли гине душа людини. Ця книга дуже потрібна людям, які на життєвому шляху опускаються вниз. Також додав: «Якщо людина хоче – Господь допоможе». Наприкінці творчого бенефісу звернувся: «Люди добрі! Бережіть своє здоров’я, своїх рідних і близьких!».

Перейти до вмісту