Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці водіїв просять не залишати автівки вздовж доріг

Кременчуцька міська рада звернулася до учасників дорожнього руху щодо погіршення синоптичної ситуації. За інформацією синоптиків, 10 і 11 січня на території Полтавської області очікується ускладнення погодних умов, а саме: мокрий сніг та дощ, місцями ожеледиця, приріст снігового покриву.

У цей період на автошляхах міста працюватиме спецтехніка комунальних підприємств. На розчищенні від снігу доріг транспортні засоби будуть задіяні в різних частинах міста, на основних і другорядних автомобільних маршрутах.

“Звертаємося до автолюбителів із проханням під час сильних опадів не залишати свої автомобілі на довгий час без нагляду вздовж доріг, у паркувальних кишенях, в межах територій зупинок громадського транспорту. Залишена в таких місцях техніка заважатиме роботі комунальних служб і негативно позначатиметься на її якості. Окрім того просимо всіх учасників дорожнього руху бути пильними та уважними на автошляхах міста, дотримуватись правил дорожнього руху, а водіїв транспортних засобів – не вирушати в дорогу без нагальної потреби”, – йдеться у зверненні.

Перейти до вмісту