Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці привітати родини, у яких в Новорічну ніч народилися діти (ФОТО)

Сьогодні, у перший робочий день Нового 2019 року,  міський голова Віталій Малецький завітав до Міського пологового будинку та пологового відділення Другої міської лікарні, щоб привітати родини, в  яких у  Новорічну ніч 1 січня народилися діти.

Первістками нового року стали 3 хлопчики та 1 дівчинка. Варто відзначити, що першою світ побачила маленька кремнчужанка, яка народилася в 00.10 годин в пологовому відділенні лікарні «Правобережна». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Під час привітань міський голова Віталій Малецький особисто поздоровив кожну жінку  із такою важливою та приємною для кожної родини подією, якою є народження дитини. Він висловив побажання матерям і новонародженим дітям бути завжди здоровими та мати всілякі життєві блага.  У подарунок від міської  влади жінка, яка народила першою, отримала грошовий сертифікат для придбання дитячих речей та засобів догляду на суму 8 тисяч гривень, решта породіль – сертифікати на 4 тисячі гривень.

За інформацією головного лікаря Міського пологового будинку Радоміра Сербіна, всі новорічні породіллі скористалися пологовими сертифікатами, запровадженими позаминулого року задля забезпечення жінок із місцевою пропискою безкоштовними медичними послугами з ведення вагітності та проведення пологів. Вцілому, упродовж минулого року в закладі охорони здоров’я Кременчука було прийнято 2 тис. 57 пологів, внаслідок яких народилося 2 тис. 71 дитина. Із загальної кількості породіль 60% складають жительки Кременчука, які при народженні дітей користуються пологовими сертифікатами. Упродовж минулого року в пологовому відділенні лікарні «Правобережна» було прийнято 417 пологів.

Перейти до вмісту