Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Скандальновідомий футболіст розповів про свої пригоди у Полтаві

“Ворскла” стала останнім клубом у кар’єрі Олександра Рикуна.

Улюбленець вболівальників “Дніпра” та збірної України у інтерв’ю сайту “Футбол 24” згадав про завершення своєї кар’єри у Полтаві.

“Якою була моя вага? 99 кілограмів. Через місяць було 90. Навіть 89. Скинув 10 кілограмів. Довелося непросто. Я вже у віці, 32 роки, і ви ж самі знаєте тренування у Павлова. Коли Петрович покликав до Маріуполя, у мене там стався ренесанс. Другого ренесансу не вийшло. Місяць тренувався, вийшов на гру. З “Волинню” арбітр Кутаков мене вилучив. Повинен був пропустити два тижні.

Не стримався, порушив режим. Із Петровичем була домовленість, що працюємо до першого порушення режиму. По суті, разом вирішили, що настав час розлучитися. Спочатку насолоджувався свободою – січень і лютий провів удома, а не на зборах. А в липні зателефонував Женя Красніков, запропонував роботу селекціонером у “Металісті”.

Олександр Валерійович Рикун — колишній український футболіст, півзахисник. Син футболіста Валерія Рикуна, який свого часу виступав за «Дніпро» (Дніпропетровськ). Провів 8 матчів за національну збірну України. Виступав за клуби «Металург» Новомосковськ, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Іллічівець» Маріуполь (до 2002 року «Металург»), «Металіст» (Харків) та «Ворскла» (Полтава).

Гравець відомий через свої проблеми з алкоголем.

Перейти до вмісту