Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Сьогодні у Гадячі відбудеться перша у році сесія міської ради

На порядок денний винесли 33 питання.

За інформацією міської ради, пленарне засідання відбудеться о 14.00. Згідно з оприлюдненим планом, порядок денний виглядає наступним чином:

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  2. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2020 роки.

  3. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально – економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

  4. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.

  5. Про внесення змін до рішення першого пленарного засідання сорок першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 06.12.2018 року «Про встановлення ставок туристичного збору на 2019 рік».

  6. Про план роботи Гадяцької міської ради сьомого скликання на 2019 рік.

  7. Про прийняття на баланс виконавчого комітету Гадяцької міської ради майна комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області.

  8. Про передачу в оперативне управління та на баланс відділу культури і туризму Гадяцької міської ради майна комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.

  9. Про передачу в оренду нерухомого майна за адресою: с. Біленченківка, вул. 40-річчя Перемоги, 8 а для розміщення Біленченківської сільської бібліотеки.

  10. Про передачу в оренду нерухомого майна за адресою: с. Осняги, вул. Комарова, 38 а для розміщення Оснягівської сільської бібліотеки.

  11. Про передачу в оренду нерухомого майна за адресою: с. Осняги, вул. Комарова, 38 а для розміщення Оснягівського ФАПу.

  12. Про прийняття у комунальну власність Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади нерухомого майна – квартири №2 по вулиці Вокзальна, 4 в м. Гадяч.

  13. Про надання пільги кредитній спілці «Надія» по оплаті за оренду комунального майна на 2019 рік.

  14. Про затвердження договору купівлі-продажу.

  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0295 га, гр. Попельнюху Анатолію Федоровичу для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Полтавська,44, приміщення № 3, землі житлової та громадської забудови.

  16. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки спільної сумісної власності площею 0,0105 га, гр. Кизь Надії Миколаївні та Кіндратенко Анні Миколаївні, із зміною цільового призначення – із земель для будівництва індивідуальних гаражів на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська 41а, землі житлової та громадської забудови.

  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0549 га, з метою передачі її у власність гр. Радченку Валерію Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 137, землі житлової та громадської забудови.

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0024 га, з метою передачі її у власність гр. Гасюку Віталію Ігоровичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,80б, гараж № 72, землі житлової та громадської забудови.

  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою ФОП Яківцю Віталію Петровичу щодо поділу земельної ділянки загальною площею 0,0226 та, з кадастровим номером 5320410100:50:004:0298, на дві земельні ділянки для будівництва та обслуговування будівель іншої громадської забудови, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дружби, 12г, землі житлової та громадської забудови.

  20. Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0421 га терміном на п’ять років ТОВ “Полтаваавтотранс”, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 1 е, для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, землі транспорту.

  21. Про продовження договору оренди землі площею 0,0090 га терміном на три роки ПАТ “Державний ощадний банк України”, за адресою: місто Гадяч, площа Миру,12, для будівництва та обслуговування будівель кредитно – фінансових установ, землі житлової та громадської забудови.

  22. Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0051 га терміном на шість місяців ФОП Фролову Ігорю Анатолійовичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 16а, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі житлової та громадської забудови.

  23. Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,1105 га, гр. Супруна Сергія Миколайовича, з кадастровим номером 5320410100:50:001:1389, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна,33а.

  24. Про передачу в користування на умовах оренди терміном на п’ять років земельної ділянки площею 0,1105 га, гр. Явтушенку Сергію Володимировичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна,33а.

  25. Про надання дозволу гр. Москаленко Валентині Данилівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Драгоманова,6а, гараж № 1, землі житлової та громадської забудови.

  26. Про надання дозволу гр. Москаленку Сергію Володимировичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 136, гараж № 1, землі житлової та громадської забудови.

  27. Про надання дозволу гр. Дроботі Геннадію Миколайовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 1 а, гараж № 18, землі житлової та громадської забудови.

  28. Про надання дозволу гр. Костенко Валентині Іванівні та Радченко Марії Прокопівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Замкова,8, землі житлової та громадської забудови.

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської ради площею 0,0906 га, на дві земельні ділянки, ФОП Обломею Вадиму Юрійовичу та Опришко Ірині Василівні з метою передачі їх в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 13 та 13а.

    Про передачу в користування на умовах оренди терміном на п’ять років земельної ділянки площею 0,0453 га, ФОП Опришко Ірині Василівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 13.

  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди площею 0,0030 га, гр. Савченко Наталії Олександрівні для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючого приміщення № 1, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,76а.

  31. Про надання дозволу гр. Микитенко Ользі Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: село Біленченківка Гадяцького району, вулиця Молодіжна,3, землі житлової та громадської забудови.

  32. Різне.

Перейти до вмісту