Ви тут:
PROвсе Суспільство 

«Позивний «Бандерас»» відібрано до участі у Міжнародному кінофестивалі у Лондоні

Створений за підтримки Держкіно фільм «Позивний «Бандерас»» змагатиметься за перемогу у London IFF 2019 одразу у трьох номінаціях: «Найкращий фільм іноземною мовою», «Найкраща операторська робота у стрічці іноземною мовою» та «Найкращий виконавець головної ролі у стрічці іноземною мовою».

Проект воєнного детективу «Позивний «Бандерас»» від компанії «Три-Я-Да продакшн» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав 19 млн 565 тис. грн. державного фінансування (50% від загальної вартості виробництва стрічки), повідомляє Держкіно.

«Позивний «Бандерас»» розповідає про групу українських контррозвідників, які восени 2014 року намагаються запобігти диверсії у зоні АТО. Режисером фільму є Заза Буадзе, сценарій написано Сергієм Дзюбою спільно з Артемієм Кірсановим за мотивами щоденників нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповідей воїнів АТО. Оператор-постановник – Олександр Земляний, головну роль у стрічці виконав Олег Шульга.

Прем’єра фільму в Україні відбулась 11 жовтня 2018 року. До Дня Збройних Сил України «Позивний «Бандерас»» з’явився на VoD-платформі MEGOGO.

Перейти до вмісту