Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Минулоріч штабу захисту представників агробізнесу від рейдерів вдалося врегулювати всі конфлікти”, – Олег Тимченко

21 січня, під час апаратної наради, начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко розповів про роботу оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів у 2018 році.

“Минулоріч штабом проведено 17 засідань, під час яких розглянули 26 звернень. На телефонні “гарячі лінії” надійшло 39 дзвінків. Усі конфліктні ситуації вдалося врегулювати в правовій площині, жодного випадку застосування сили не зафіксували”, – повідомив Олег Тимченко.

На цьому тижні відбудеться перше засідання 2019 року.

“Найважливіше для бізнесу — захищеність і розуміння, що можна спокійно працювати. А наше завдання — створити для цього умови”, – зазначив голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

На Полтавщині діють «гарячі телефонні лінії» оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів: (095) 605-85-47 (цілодобово, без вихідних), (05322) 2-28-60, 2-28-38 (понеділок – п’ятниця – з 8:30 до 17:15).

Нагадаємо, що штаб діє з серпня 2017 року. Для ефективності його роботи та комплексного підходу в протидії рейдерству до складу штабу увійшли представники: Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, прокуратури Полтавської області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області, Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області, Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та аграрії області.

Перейти до вмісту