Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Інвестиційний паспорт Пирятинської ОТГ отримав найвищу оцінку

На базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації відбувся круглий стіл на тему: „Результати розробки Інвестиційних паспортів громад Полтавщини“. На засіданні підбили підсумки Конкурсу інвестиційних паспортів громад Полтавської області та оголошені переможці, повідомили у Пирятинській ОТГ.

Із 43 громад Полтавської області в конкурсі взяли участь 9 громад. Інвестиційний паспорт Пирятинської міської ОТГ визнано переможцем, організатори урочисто вручили диплом за перше місце та грошову винагороду розробникам в сумі 3,0 тис.грн. Друге місце посіла Засульська ОТГ, третє – Омельницька ОТГ.

Захід проведено в рамках співпраці з українсько-канадським проектом „Партнерство для розвитку міст“ ПРОМІС. Організаторами виступили Департамент економічного розвитку торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації та мережа РЕГІОНЕТ. У круглому столі взяли участь представники об’єднаних територіальних громад Полтавської області. Пирятинську міську ОТГ представляла начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова. Вітаємо наших колег-переможців та бажаємо успіхів в економічному розвитку їх громад.

Ознайомитися із змістом Інвестиційного паспорту Пирятинської міської ОТГ можна за посиланням: http://pyriatyn.org.ua/pages/p36.

Перейти до вмісту