Ви тут:
PROвсе Суспільство 

HBO оприлюднив “супертрейлер”, в якому показав перші кадри найцікавіших серіалів 2019 року

Канал HBO оприлюднив трейлер, в якому зібрав кадри з найцікавіших серіалів власного виробництва, які вийдуть в 2019 році. Зокрема, у відео потрапили перші фрагменти таких довгоочікуваних проектів, як Game of Thrones, True Detective, Watchmen, Euphoria, Chernobyl, Big Little Lies та інших.

Як зазначає ITC.UA, можно побачити супергероїв з коміксів Watchmen, включаючи Роршаха і лауреата Оскара Джеремі Айронса; новий драматичний серіал Euphoria з Зендаей в головній ролі; продовження детективної жіночої історії Big Little Lies з запаморочливим акторським складом (Ніколь Кідман, Лора Дерн, Шейлін Вудлі, Меріл Стріп) і т.д.

Природно, найбільшу увагу читачів нашого сайту, напевно, приверне сцена зустрічі Дейнеріс Таргаріен з Санса Старк, в якій остання в досить знущальному тоні заявляє Матері Драконів «Вінтерфелл – ваш, Ваша високість». Нагадаємо, що прем’єра восьмого за рахунком і фінального сезону Game of Thrones запланована на квітень 2019 року.

Не можна не відзначити і проект Chernobyl, який розповість про аварію на Чорнобильській АЕС в 1986 році. У серіалі знялися Джаред Харріс (Mad Men, The Crown), Стеллан Скарсгорд (Melancholia, Good Will Hunting) і Емілі Уотсон (Genius, The Theory of Everything), зйомки серіалу проходять в Литві.

Відзначимо, що  ролик був показаний під час церемонії нагородження «Золотий глобус 2019», де головну нагороду отримав байопік «Богемна рапсодія» / Bohemian Rhapsody.

Перейти до вмісту