Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Фільм “Я, ти, він, вона” за майже 20 днів прокату встановив рекорд

Створений за підтримки Держкіно ромком «Я, Ти, Він, Вона» за 19 днів зібрав 61 млн 881 тис. 802 грн.

Касові збори романтичної комедії «Я, Ти, Він, Вона», знятої студією «Квартал 95» за підтримки Держкіно, подолали рубіж в 60 мільйонів гривень. За даними кінодистрибутора, компанії «B&H Film Distribution Company», станом на сьогодні фільм зібрав в українському прокаті 61 млн 881 тис. 802 грн., стрічку подивилося 690 854 глядачів. І це найвищі показники бокс-офісу українського кіно за 27 років Незалежності, пише Держкіно.

 «Цей кінорік для України розпочався надзвичайно успішно – одразу з рекорду!  Це вкотре демонструє, що український глядач хоче бачити на великих екранах національне кіно і з-поміж  усього репертуару готовий обрати саме його», – зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

 «Цей успіх свідчить відразу про кілька речей. По-перше, про те, що насправді важливо і цікаво людям – це світлі, добрі і чесні відносини. Мені здається, всі втомилися від агресії і злості. По-друге, це хороша і реальна підтримка з боку аудиторії щодо ідеології добра і позитиву, яку і пропонує всі ці роки «Квартал 95», – запевнив Продюсер, актор і режисер фільму Володимир Зеленський

Прокат фільму триватиме до кінця січня. Крім того, прокат стрічки  стартував у Казахстані, Литві та Латвії, а 18-го січня стартує в Естонії. У Росії фільм не покажуть.

«У нас була чудова історія з дуже справжніми, впізнаваними персонажами. Принципово важливою є справжня увага до дисципліни і мистецтва кіновиробництва на кожному етапі. Ми повинні поважати глядачів. Глядачі на це заслуговують. Найважливіше для всіх нас  –  ніколи не втрачати здатності сміятися. Альтернативою стане така кількість сліз, у якій можна буде потонути», – коментує співрежисер фільму «Я, Ти, Він, Вона» Девід Додсон.

Перейти до вмісту