Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Фільм «Я, ти, він, вона» встановив серед українських фільмів абсолютний рекорд з касових зборів за перший вікенд

Створений за підтримки Держкіно фільм встановив серед українських фільмів абсолютний рекорд з касових зборів за перший вікенд.

Новий рік приніс нові рекорди українському кінематографу. Романтична комедія студії «Квартал 95» «Я, ТИ, ВІН, ВОНА», створена за підтримки Держкіно, зібрала 23 029 303 грн. за перші 6 днів у прокаті (святковий новорічний довгий вікенд).  І це абсолютний рекорд серед українських фільмів з часів Незалежності, пише Держкіно.

За цей період фільм подивилося у кінотеатрах країни майже 250 тисяч глядачів. За перші чотири дні – з 27.12 по 30.12 – бокс офіс фільму склав 15 млн. 403 тис. грн. Кількість глядачів – більше 167 тисяч.

Фільм «Я, Ти, Він, Вона» увійшов у топ перегляду в кінотеатрах з моменту свого старту в прокаті, успішно конкуруючи із голлівудськими блокбастерами.

Наступного тижня прокат фільму «Я, Ти, Він, Вона» стартує і в країнах Балтії – 11 січня у кінотеатрах Латвії і Литви, 18 січня – в Естонії, а з 10 січня – в Казахстані.

Проект стрічки став переможцем Десятого конкурсному відбору Держкіно, отримавши держфінансування розміром 17 млн 620 тис. 596 грн. при загальній вартості виробництва 35 млн 960 тис. 400 грн.

Читайте також: У широкий прокат вийшов фільм “Я, ти, він, вона”: вартість квитків у Полтаві

Перейти до вмісту