Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Диканська райрада виділила кошти на ліфт у районній лікарні

Сьогодні, 25 січня, на сесії Диканська районна рада виділила 760 тис грн для налагодження роботи ліфта у КНП «Диканська лікарня планового лікування». 

«Скільки я пам’ятаю, у цій лікарні ліфт не працює. Я рада, що колеги депутати підтримали дане рішення. Ліфт лікарні дуже потрібний. Я неодноразово брала участь у засіданні комісій, на яких піднімалося це питання. Ми виїжджали в лікарню, щоб перевірити стан ліфта. Тепер, сподіваюся, нарешті проблема вирішиться», – говорить депутат Диканської районної ради Надія Горячун.

Як розповів головний лікар медичного закладу Ілля Заїченко, ліфтова шахта та кабіна в лікарні є. Немає лише запчастин, які б забезпечували її рух: мотора, тягачів. За його словами, ліфт у Диканській лікарні планового лікування не працює з 80-х років. Медичний заклад май терапевтичний корпус та дитяче відділення.

«Ліфт тут необхідний всім. Наразі ж хворих з інсультом, інфарктом родичам та медичному персоналу доводиться просто носити. Навіть я свого батька з інсультом носив по східцях, попри те, що працюю головним лікарем», – сказав Ілля Заїченко.

Перейти до вмісту