До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Кременчуці відбудеться низка заходів

Новини Полтавщини

schedule
2019-01-24 | 15:16h
update
2019-01-24 | 15:18h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Оголошення Полтавщина Суспільство 
Advertisement

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Кременчуці відбудеться низка заходів

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, українці віддають шану тим солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов`язок у горах Афганістану та в інших вибухонебезпечних точках світу. Цього року виповнюється 30  років від дня виведення військ з Афганістану.

У Кременчуці з нагоди цієї ювілейної дати відбудеться низка урочистих і меморіальних заходів. 

Зокрема, 9 лютого у Міському палаці культури заплановано проведення урочистостей, після яких перед учасниками виступатиме відомий гурт «Долг». Вхід на захід буде вільний для всіх охочих, повідлмляють у міській раді.

15 лютого о 10 годині біля пам’ятника «На Афганській стежині» у парку «Воїнів-інтернаціоналістів»  пройде мітинг на честь усіх військовослужбовців, які захищали нашу державу від проявів тероризму, які виконали свій інтернаціональний обов’язок і полягли героями на чужій землі заради миру.

Нагадаємо, що в Афганській війні брали участь 160 тисяч українців, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, а 3360 – не повернулися до своїх домівок. Біля 600 кременчужан виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані, 19 з них, на жаль, повернув “Чорний тюльпан”.

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
27.02.2024 - 13:03:13
Privacy-Data & cookie usage: