Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

15 тисяч маленьких полтавців відвідали новорічні ранки

Учнів 1-4 класів загальноосвітніх дошкільних та позашкільних закладів міська рада привітала з Новим роком та Різдвом Христовим. 26 грудня 2018 року розпочались свята для дітей міста. Протягом трьох днів відбулось 18 заходів і ще три уже у новому 2019 році.

Новорічні ранки проходили в Палаці дитячої та юнацької творчості, Палаці дозвілля «Листопад» та міському Будинку культури, повідомляють у міській раді.

На сцені Палацу дитячої та юнацької творчості для дітей поставили казку за участі найголовніших дійових осіб зимових свят. У міському Будинку культури учні потрапили на справжнісіньке «Морське Party #Дід Мороз2». Діти зустрілися з морським Дідом Морозом, чарівними русалками, загадковими медузами, веселими рибками та іншими неймовірними персонажами, які влаштували гучне свято для глядачів. У палаці дозвілля «Листопад» діти переглянули виставу «Мисливці за привидами».

25 грудня святковий концерт у дискотечно-виставковій залі міського Будинку культури відбувся для дітей з інвалідністю. Там на малечу чекала справжня казка: чарівна ялинка та захоплююча концертна програма за участю кращих вокальних і хореографічних колективів міста. У колі своїх друзів та найрідніших людей – мам і тат, бабусь і дідусів провели цей день юні полтавці. Під час свята діти мали нагоду розповісти про свої заповітні мрії Діду Морозу, водити з ним хоровод, а також зробити фото на згадку біля казкових ялинок.

Традиційно, після заходів, усі діти мали можливість обміняти свої запрошення на солодкі подарунки від міської влади.

Загалом новорічні ранки міської ради відвідали 15 тисяч маленьких полтавців.

Перейти до вмісту