Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У торгово-розважальному центрі полтавцям розповідали про безвіз

З нагоди відзначення Міжнародного дня мігранта фахівці міграційної служби Полтавщини провели 14 грудня промо-акції на тему «Безвіз сьогодні».

Інформаційні заходи пройшли для відвідувачів Торгівельно – розважального центру «Конкорд» у м. Полтава та у приміщенні Кременчуцького Центру надання адміністративних послуг, інформує Управління Державної міграційної служби України у Полтавській області на своїй сторінці у Фейсбук.

Метою проведення таких акцій є надання якісних консультації з питань дотримання міграційного законодавства, зокрема в частині дотримання основних правил перебування українських громадян у країнах ЄС за умови безвізового режиму, а також наголошувалося на наслідках їх порушення.

За бажанням відвідувачі торгівельного центру отримували консультації та інформаційні буклети на відповідну тематику, а також пам’ятки для осіб, які бажають скористатись правилами безвізового режиму. Слід зазначити, що проведення тематичних промо-акцій є черговим кроком міграційної служби Полтавщини з інформування та роз’яснення серед населення міграційного законодавства.

Перейти до вмісту