Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Семенівці обговорили стратегію соціально-економічного розвитку регіону на найближчі роки

На засіданні Ради регіонального розвитку, що відбулося в Семенівській райдержадміністрації, обговорили перспективи розвитку району.

В заході взяли участь очільники району, представники органів місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації й територіальних підрозділів державних установ, депутати районної ради, представники Оболонської ОТГ, ЗМІ, повідомляють у Департаменті інформаційної діяльності Полтавської ОДА.

Також на засідання запросили керівників основних бюджетонаповнюючих підприємств району – депутата Полтавської обласної ради, директора ТОВ «Агріс» Володимира Куцовола й засновника ПСП «Дружба» Сергія Семигреєнка.

Голова райдержадміністрації Віктор Федоренко подякував депутатам обласної та районної рад за підтримку регіональних, цільових і комплексних програм, спрямованих на розвиток Семенівщини. Наголосив на подальшій співпраці з органами місцевого самоврядування. Він зазначив, що Раду регіонального розвитку створили з метою вироблення узгоджених позицій щодо соціально-економічного та гуманітарного розвитку району.

На засіданні обговорювали стратегію соціально-економічного розвитку регіону на найближчі роки. Зокрема, плани економічної та промислової модернізації регіону, розвитку інфраструктури й підвищення якості медичних послуг у сільській місцевості, розвиток і реалізацію освітніх, культурних проектів тощо.

Учасники засідання представили низку важливих проектів, які планують втілити у 2019-2021 роках. Серед них проведення капітального ремонту терапевтичного відділення й системи водопостачання та водовідведення Семенівської ЦРЛ, технічне переоснащення системи опалення у Біляківській та Устимівській ЗОШ, будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям в Оболонській ЗОШ та інші ініціативи.

Наприкінці наради заступник голови райдержадміністрації Микола Недюха закликав очільників громад надати свої пропозиції й висловити власне бачення розвитку району.

Перейти до вмісту