Ви тут:
PROвсе Суспільство Україна 

У прокат виходить новорічне кіно для всієї родини «11 дітей з Моршина»

В українських кінотеатрах сімейна авантюрна комедія «11 дітей з Моршина» з’явиться 3-го січня 2019-го року. Фільм створений компанією Solar Media Entertainment за підтримки Міністерства культури України. У широкий кінотеатральний прокат стрічка вийде за підтримки Держкіно.

Історія фільму розповідає про те, що, за легендою, Моршин був заснований на місці падіння метеорита, багатого на рідкісний метал – осмій. У бажанні заробити легкі гроші Сніжана, управителька ТРЦ, вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в одне ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, глядачі зможуть побачити у кіно, пише Держкіно.

У фільмі зіркових акторів: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Ольга Фреймут, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Сергій та Сніжана Бабкіни, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородіна, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський. І, звичайно ж, 11 дітей, які й будуть рятувати світ від несправедливості.

Продюсер фільму Сергій Лавренюк привідкрив таємницю легенди Моршина.

«Спершу я почув легенду про те, що Моршин створили на місці падіння метеорита, а потім знайшов історичні факти, які розповідають про те, що за часів Боніфація Штіллера в Моршині пройшов метеоритний дощ, який залишив по собі поклади залізо-нікелевих порід та осмію. Завдяки його властивостям і позитивному впливу на місцеву флору і фауну свого часу було відкрито курорт, який досі відомий своєю цілющою водою. Ця історія мене так зачепила, що я запропонував сценаристам та режисеру використати її у нашому фільмі».

«Коли тобі випадає шанс – роби і не гальмуй! Саме так вважає моя героїня Сніжана, яка робить усе, щоб вирватися з маленького містечка і почати жити на широку ногу. Цей образ мені видався цікавим і я спробувала зробити його досить яскравим і з певним викликом. Все вдалося, завдячуючи режисеру та крутій зірковій команді, яка присутня у фільмі», – коментує Олена Лавренюк, акторка.

Режисер стрічки Аркадій Непиталюк зазначив:

«Від початку ми задумували дитячу історію, але потім зрозуміли, що дітям в будь-якому віці цікаво взаємодіяти з дорослими, копіювати їх або ж доводити свою точку зору. В результаті ми отримали добре кіно, побудоване на  загальнолюдських цінностях, таких як дружба, щирість, традиції, взаємодопомога, чесність, відданість і справедливість. Тож у січні вас чекає добре сімейне кіно для всієї родини».

Лєра Дідковська, акторка, учасниця гурту Open Kids:

«Ніколи не могла подумати, що зможу виконувати каскадерські трюки. Згадуючи це, у мене досі мурашки біжать. Незважаючи на короткий знімальний період, ми всі здружилися і стали великою сім’єю. Пригадую, що в останній день зйомок було всім трошки сумно. Але вже скоро побачимо результат і це дуже надихає».

Олександр Скічко, актор, шоумен і ведучий: 

«Мій герой – місцевий актор, який нарешті отримав роль усього свого життя. Йому треба зіграти в реальному житті так, щоб ніхто не запідозрив брехні. Для цього мені довелося випробувати на собі не тільки подорож у багажнику автомобіля, але й міцність будівельного скотчу».

Саунд-продюсером фільму став відомий музикант, актор і тренер-переможець 8-го сезону «Голосу Країни» Сергій Бабкін. Саме він підбирав всю музику до фільму, а також написав саундтрек з однойменною назвою фільму.

«Коли вся моя сім’я опинилася на знімальному майданчику – я вже не міг залишатися осторонь цього процесу і теж погодився на зйомки. Спершу говорили тільки про роль у фільмі, але в процесі я ще й написав саундтрек. Тож у цій стрічці мені довелося перевтілюватися неодноразово. Тепер наша сім’я може сміливо заявити, що це наше сімейне кіно!», – поділився своїми враженнями про зйомки у фільмі Сергій Бабкін.

У ролях: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородіна, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів.

Перейти до вмісту