Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві Укрпошта відкрила новий Центр обробки пошти (ФОТО)

Відтепер має збільшитися швидкість та якість обслуговування при доставці відправлень.

Новобудова знаходиться за адресою вул. Європейська 150, А. За словами працівників підприємства, окрім всього центр дозволить покращити умови праці співробітників та зменшити експлуатаційні витрати до 1,2 млн. грн/рік, за рахунок скорочення на 60 тис. км поштовими автомобілями холостого пробігу.

«Центр збудовано за сучасними стандартами, він оснащений кліматичною системою, яка автоматично підігріває чи охолоджує повітря. Одночасно центр може приймати до 5 магістральних автомобілів, що надає пряме сполучення з Києвом, Дніпром та Харковом. Потужність центру збільшено приблизно у 1,5 рази. Це 10-15 тисяч відправлень та посилок у день», – відзначив перший заступник Генерального директора “Укрпошти” Олександр Перцовський.

Штат працівників Центру на сьогодні повністю укомплектований.

“Обласним керівництвом проводиться зараз та робота, яка надає можливість отримати не тільки фінанси, а й задоволення від результатів своєї роботи. На ваших плечах насправді велика відповідальність та важлива робота, тому що починаючи від пенсійного забезпечення та закінчуючи роботою по отриманню та сортуванню листів чи періодичних видань, ви робити те, що сьогодні дає можливість людям зв’язуватися з великими містами області,” – зізнався тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління інфраструктури Полтавської облдержадміністрації Сергій Марчишинець.

Перейти до вмісту