Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві підписали Меморандум щодо впровадження інноваційних та безпечних для клімату рішень

13 грудня в приміщенні КО «Інститут розвитку міст» відбулася зустріч заступника міського голови Віталія Нікіпелова, фахівців КО «Інститут розвитку міста», представництва «Фонд Фрідріха Науманна за Свободу» та ГО «Struktura».

Під час засідання учасники підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проекту «Впровадження інноваційних та безпечних для клімату рішень Концепції Smart City в галузі інфраструктури, мобільності та енергоефективності в містах України», повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Метою підписання Меморандуму є домовленість між сторонами об’єднати зусилля та спільно розпочати проект з пошуку безпечних для клімату рішень в галузі інфраструктури, мобільності та енергоефективності для сприяння об’єднання місцевої влади, бізнесу та громадського суспільства для покращення міста Полтави. Реалізація проекту розпочнеться 1 січня 2019 року та триватиме три роки.

Підвищення цільової аудиторії, зацікавлення представників адміністрацій, підприємців та громадськості призведе до розробки та впровадження конкретних ринкових рішень, що врахують інтереси громадян, в галузях інфраструктури міст, мобільності та енергоефективності, що сприяє боротьбі зі зміною клімату.

В ході зустрічі обговорили про спільну та узгоджену співпрацю в реалізації проекту, налагодження взаємовідносин на принципах законності, добровільності, рівноправності та взаємної відповідальності.

Перейти до вмісту