Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді для студентів Університету ІІІ провели святковий новорічне свято

Напередодні новорічних та різдвяних свят 27 грудня 2018 року у приміщенні Миргородського краєзнавчого музею для студентів Університету ІІІ віку було проведено святковий захід, присвячений Новому року. Під час свята відбулась концертна програма, яку підготували  колективи Миргородського міського відділу культури.

У концерті прозвучали щедрівки, колядки, українські народні пісні у виконанні народного вокального ансамблю «Горлиця» ЦКД, керівником якого є Людмила Совгиря під супровід баяніста Андрія Макарця. Чудову новорічну атмосферу створили головні герої свята Дід Мороз і Снігуронька у виконанні Віктора Шаповала та Алли Михайлюк. Дуже сподобався виступ учасниці художньої самодіяльності Альбіни Лень, яка виконувала новорічні пісні та Алли Михайлюк, яка неперевершено читала гуморески.

Незабутнє враження справили і активні студенти Університету ІІІ віку – Надія Іванівна Степанович та Надія Петрівна Деркач, що виконували роль Діда Мороза і Снігуроньки, які своєю присутністю порадували гостей свята, адже з дитинства в душі кожної людини живе надія на те, що візит цих новорічних персонажів неодмінно принесе щастя в новому році.

На святковому заході відбулася презентація поетичної збірки віршів Ніни Василівни Носової під назвою «Ти подарував мені крила» та пісень, музику до яких написала Раїса Іванівна Карюк. Дуже приємно, що ці талановиті жінки є студентами Університету ІІІ віку. Присутнім свята дуже сподобалась пісня «Коли я думаю про тебе» у їхньому виконанні.

 Наприкінці свята для підопічних Територіального центру був накритий солодкий стіл. Студенти Університету ІІІ віку були дуже задоволені святковим заходом, який був проведений на високому естетичному рівні, завдяки підтримці та безпосередній допомозі колективів Миргородського міського відділу культури та Миргородського краєзнавчого музею. Свято завершилося новорічною дискотекою. Щаслива мить святкування Нового року скінчилася на хорошій ноті. Кожен отримав позитивний настрій на Новий 2019 рік, який вже за декілька днів постукає у двері кожної оселі. Напередодні новорічних свят хочеться побажати усім міцного здоров’я, миру, злагоди, достатку в Новому році та здійснення всіх заповітних мрій!

Перейти до вмісту