Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці планують пустити тролейбуси на мікрорайон Петрівка (ВІДЕО)

Сьогодні Кременчуцьке тролейбусне управління провело тестовий проїзд тролейбусів у квартал 304, де поки що перевезення пасажирів здійснюється лише маршрутними таксі.

Фахівці транспортної сфери Кременчука перевіряли технічну можливість запуску тролейбусного сполучення на Петрівку у квартал 304, відповідність габаритів, швидкості та розміру нового  електротранспорту даній ділянці автомагістралі. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Як зазначає керівник відділу транспорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Руслан Івашина, наразі з фахівцями підприємства «Богдан» ведеться робота щодо посилення автономного ходу в новому електротранспорті, щоб мати можливість забезпечити тролейбусним сполученням віддалені мікрорайони Кременчука, на автошляхах яких  не прокладені тролейбусні лінії.

Головний транспортник міста наголосив, що наразі вивчається питання щодо запуску нового тролейбусного маршруту «1+»  у квартал 304. Якщо вдасться втілити цей задум, то у жителів віддаленого мікрорайону Кременчука з’явиться можливість користуватися комунальним транспортом, вартість проїзду в якому є набагато дешевшою, ніж у приватних маршрутних таксі.

Перейти до вмісту