Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Студенти Полтавського педагогічного університету змагалися у конкурсі патріотичної пісні «З любов’ю до тебе, моя Батьківщино!»

5 грудня в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка, за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, відбувся фінал вокального конкурсу патріотичної пісні «З любов’ю до тебе, моя Батьківщино!».

Участь у конкурсі взяли понад 30 студентів вишу з різних факультетів. Його мета – популяризація української народно-естрадної пісенності, підняття морально-патріотичного духу молоді, сприяння розвитку їх творчих здібностей та талантів, повідомляють у міській раді.

Оцінювали виступи учасників високопрофесійне журі, до складу якого увійшли: автор і виконавець, аранжувальник, засновник і керівник народного естрадно-музичного центру «Вікторія» Сергій Вовченко, учасник бойових дій в республіці Афганістан Олександр Горшечніков, голова профспілкового комітету вишу Петро Артюшенко, музикант, диригент, керівник камерного хору імені Павла Лиманського Сергій Жмайло.

За результатами конкурсу місця розподілилися наступним чином: гран-прі здобули Юлія Твердохліб та Віталій Підопригора, призові місця вибороли Яніна Вишегородська, Сергій Брекало, Богдан Храпко, Каріна Чухліб, Євгенія Гаєва, Анастасія Зуй, Віталіна Сагайдак. Приз глядацьких симпатій завоювала Анна Касич.

Перейти до вмісту