Ви тут:
Оголошення Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Школярів Полтавщини запрошують до участі у конкурсі “Податкова абетка”

Національний університет державної фіскальної служби України оголошує ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів, «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» – для учнів 5-9 класів у грудні 2018 року – лютому 2019 років, як одного із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

Конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків, повідомляють у Головному управлінні ДФС у Полтавській області.

На Мистецький Конкурс приймаються роботи у форматі А2, А3, А4, а також сюжетні композиції виконані за допомогою: аплікації, колажу, вишивки, в’язання, батику, бісероплетіння, випалювання, художньої різьби, чеканки, ліплення, вітражу тощо.

Докладніше з умовами участі у Конкурсі можна ознайомитися на сайті Університету www.nusta.edu.ua (Розділ  Вступнику/ Школяр/ Конкурси).

ПОЛОЖЕННЯ  про  Всеукраїнський конкурс “Податківець майбутнього” додається.

Перейти до вмісту