Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Школярі школи №10 побували у Головному управлінні ДФС у Полтавській області

В рамках проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права в Головному управлінні ДФС у Полтавській області пройшов  «День відкритих дверей», на який завітали учні 3-Б класу полтавської школи №10, якою вже багато років опікується обласне управління ДФС.

Провівши екскурсію приміщенням Головного управління ДФС в області заступник начальника ГУ ДФС в області Алла Рябкова розповіла юним відвідувачам про важливість податків в існуванні кожної держави та обов’язковість їх сплати до бюджету, підкресливши, що від того скільки податків ми сплатимо до скарбниці сьогодні, залежить скільки кожен громадянин отримає від держави завтра, будь то навчання, медичні послуги, соціальна допомога, пенсія чи інші виплати на користь працюючих, повідомляють у Головному управлінні ДФС у Полтавській області.

Надалі школярі отримали нагоду познайомитися із сервісами, які надаються в Центрах обслуговування платників. На завершення зустрічі маленькі відвідувачі Головного управління ДФС в області переглянули повчальний мультфільм про важливість сплати податків та отримали в подарунок тематичні розмальовки. «Те, чому ви сьогодні навчилися, ви зможете виразити у своїй творчості, вправно та яскраво відтворивши все у своїх розмальовках та обов’язково отримати за це новорічні подарунки від шефів», – підкреслила на завершення зустрічі заступник очільника ГУ ДФС в області.

Перейти до вмісту