Ви тут:
децентралізація Суспільство ТОП-новина Україна 

Розвиток економіки, модернізація інфраструктури та нові дороги, – плани Уряду на 2019 рік

Головне завдання Уряду на 2019 рік, щоб Україна стала економічно сильною, а українці відчули покращення якості життя. Про це Премєр-міністр України Володимир Гройсман сказав в ефірі телеканалу «Україна», пише Урядовий портал.

За словами Глави Уряду, Україна стабільно завершує 2018 рік. «Цього року ми реалізували низку важливих проектів: будівництво доріг, реформа децентралізації, яка дала можливість побудувати тисячі об’єктів у країні, будували кардіоцентри, лікарні, економіка зростала», – наголосив Прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман зазначив, що надважлива мета Уряду – щоб Україна стала економічно сильною.

«Це буде означати, що більшість українців будуть жити в фінансовому благополуччі. Будь-які резерви, які будемо мати протягом наступного року, ми будемо віддавати людям – в тому числі на пенсії, і зарплати», – сказав він.

Прем’єр-міністр нагадав, що з 1 січня 2019 року вчергове підвищаться  пенсії для приблизно 500 тис. військових пенсіонерів. З 1 березня буде проведений наймасовіший перерахунок пенсій для майже 12 млн пенсіонерів. Вперше це буде зроблено автоматично, без ручного управління. Мінімальна заробітна плата зросте до 4173 грн.

Загалом, Володимир Гройсман окреслив наступні плани Уряду на 2019 року: розвиток економіки, модернізація інфраструктури, більше нових доріг. Продовження змін в медицині, освіті та інших сферах, що впливають на якість життя людей.

Перейти до вмісту