Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники Полтавщини закликали дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті

Аби зменшити кількість пожеж в приватному житловому секторі, запобігти травмуванню та загибелі громадян під час надзвичайних подій фахівці обласної Служби порятунку «101» щодня проводять з мешканцями міст, сіл, селищ профілактичні бесіди. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Так, 11-12 грудня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в м. Заводське Лохвицького району, с. Лютенька Гадяцького району, м. Полтава, смт Шишаки та смт Велика Багачка.

Співробітники ДСНС наголошували на важливості дотримання правил пожежної безпеки. Рятувальники радили слідкувати за станом та справністю електромережі, а у разі виходу з приміщень не залишати увімкненими телевізори, праски тощо. Також, не залишати малолітніх дітей без нагляду та не дозволяти їм бавитися сірниками. Намагатися уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності. Не палити у ліжку та дбати про стан опалення в помешканні та не використовувати старі чи несправні обігрівачі.

“Пам’ятайте, що при виникненні пожежі необхідно негайно викликати вогнеборців за номером 101, адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення”,- йдеться у повідомленні рятувальників.

Перейти до вмісту