Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рада регіонального розвитку: підбили підсумки року і визначили подальшу стратегію розбудови Гадяцького району

11 грудня у під головуванням голови Гадяцької райдержадміністрації Олексія Матюшенка відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку в Гадяцькому районі.

У ході засідання Ради регіонального розвитку підсумували результати роботи за останні чотири роки, а також визначили плани і перспективи розвитку на 2019-2021 роки, повідомляють у Полтавській ОДА.

Попри досить непростий період у житті нашої держави, район має значні успіхи і перемоги – важливі інфраструктурні проекти, модернізацію медицини, освіти, інших галузей, забезпечення стабільності й порядку на території краю. Про всі реалізовані проекти й найближчі плани голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко особисто звітував перед громадою.

Про досягнення і перспективи міста Гадяч розповів перший заступник міського голови Геннадій Дроботя. Приклади успішної роботи об’єднаних громад презентували голова Сергіївської ОТГ Ігор Лідовий та голова Петрівсько-Роменської ОТГ Валентина Бугайова. Підсумував засідання голова районної ради Володимир Нікітенко.

«Можу впевнено заявити, що маємо всі можливості для розбудови і модернізації Гадяцького краю. Рухаємося разом до створення нового освітнього простору у школах, активного впровадження практики телемедицини, ефективної системи утилізації твердих побутових відходів та створення привабливого туристичного центру на теренах нашого району. Дякую за плідну та продуктивну працю всім учасникам засідання районної Ради регіонального розвитку. Вірю, що все задумане вдасться! Головне завдання – забезпечити якісні умови життя для наших земляків», – підсумував Олексій Матюшенко.

Перейти до вмісту