Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Профільна комісія обласної ради схвалила внесення змін, доповнень та викладення в новій редакції Антикорупційної програми Полтавської обласної ради на 2017 – 2020 роки

Сьогодні, під головуванням Геннадія Коваленка, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У роботі комісії взяли участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод, депутати обласної ради: Сергій Соловей, Руслан Рогов, Валерій Калюжний, заступник керівника апарату – керуючий справами обласної ради Оксана Черкас, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, громадськості. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Депутати підтримали проекти рішень чергової сесії обласної ради: «Про внесення змін і доповнень до Програми правової освіти населення області на 2016 – 2020 роки», «Про внесення змін, доповнень та викладення в новій редакції Антикорупційної програми Полтавської обласної ради на 2017 – 2020 роки».

Також розглянули кандидатури для нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України, звернення до комісії, погоджено План роботи постійної комісії з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій на 2019 рік.

Перейти до вмісту