Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Працівників органів місцевого самоврядування Кременчука привітали з професійним святом

З нагоди Дня місцевого самоврядування в  Міському палаці культури відбулися урочистості.
Керівник міста Віталій Малецький наголосив, що у працівників самоврядних органів міста чимало задумів, планів і ми обов’язково  будемо втілювати їх у життя. На цьому шляху ми налаштовані на тісну співпрацю та відкритий діалог з громадою, адже органи місцевого самоврядування – це сполучна ланка між державою і народом, повідомляють у міській раді.
Зі свого боку Віталій Малецький  побажав колегам наполегливості під час виконання професійних обов’язків, нових здобутків та здійснення життєвих планів і сподівань.
Цього дня за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у зміцнення авторитету органів місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну життєву та з нагоди Дня місцевого самоврядування дня фахівців структурних підрозділів виконавчих органів влади було нагороджено грамотами виконавчих органів влади та Кременчуцької міської організації профспілки працівників  державних установ.
Святковий настрій учасникам заходу подарували творчі колективи Міського палацу культури та самодіяльні артисти з числа працівників органу місцевого самоврядування Кременчука.

 

Перейти до вмісту