Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Наш колишній” цю проблему не вирішував”, – Шамота про ситуацію з перевізниками у Полтаві

Секретар міської ради Полтави Олександр Шамота висловив свою позицію і бачення ситуації щодо підвищення вартості проїзду у міському транспорті та страйку перевізників.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“…хочу вибачитись за тимчасові незручності полтавців через ненажерливість перевізників”, – написав Олександр Шамота та додав, що “…ми все це переживемо і станемо сильнішими і надалі убезпечимо місто від подібного шантажу збоку перевізників”.

Сьогоднішній страйк він пояснив “результатами вчорашньої зустрічі із перевізниками”.

“Після відмови піти на підвищення до 8 гривень, ввечері з соціальних мереж дізнався про їх рішення. Вкотре пересвідчуюсь в правильності позиції: з шантажистами марно вести перемовини!”, – написав він.

За його словами, всі знають “… що НАШ КОЛИШНІЙ особисто мав зиск з перевезень та до останнього просив почекати й не вимагати від нього повернути гроші, які отримав наперед перед відставкою. Прокуратура декілька днів намагалась вручити йому підозру, але він тікав. Проте вчора таки її отримав”.

Як результат, за словами Шамоти, “Наш колишній” “…у відповідь підбурив перевізників на чергове загострення з перевезеннями, як тільки йому вліпили підозру. Але це не допоможе ні перевізникам, ні ” НАШОМУ КОЛИШНЬОМУ”.

“Колись і комусь потрібно було розпочати вирішення цієї проблеми. Ми наважились. Маємо спротив та шантаж. Але іншого шляху, як вирвати усе місто з лап купки шантажистів немає!”, – зазначив Шамота.

“…маємо все зробити, аби закласти в бюджет 2019 кошти на придбання нових автобусів та прискорити отримання тролейбусів за співпраці з ЄБРР”, – написав він.

Перейти до вмісту