Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На “теплі кредити” з бюджету Полтавської області хочуть виділити 4,5 млн грн

Питання про внесення змін до Програми підтримки населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Полтавської області для виконання заходів з енергозбереження на 2015 – 2020 роки розглядали сьогодні на комісії Полтавської обласної ради з питань ЖКГ, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

“Програма про, так звані, теплі кредити, у нас на сьогодні активно діє. Тому ми запропонували збільшити її фінансування на 2019 рік, щоб погасити заборгованість, яку ми маємо у банках щодо кредитування населення на утеплення, і з перспективою попиту на цю програму у новому році. Ми маємо заборгованість 3 млн. На 2019 рік прогнозуємо попит на понад 1,5 млн грн”, – прокоментував дане питання голова Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА Тимофій Голбан.

У свою чергу депутат Полтавської обласної ради Наталя Макаруша зауважила, що особливим попитом дана програма користується у Кеменчуці.

“Цією програмою дуже інтенсивно користується місто Кременчук. Там швидкими темпами зростає кількість ОСББ”, – сказала вона.

Члени депутатської профільної комісії проголосували за пропоновані зміни та рекомендували винести дане питання на розгляд сесії Полтавської обласної ради, яка відбудеться 21 грудня.

Перейти до вмісту