Ви тут:
Медицина Суспільство Україна 

МОЗ планує закупити послуги з реабілітації дітей з ДЦП

Прагнучи розширити коло потенційних надавачів послуг та методів надання допомоги дітям, МОЗ України в цьому році вперше проводив тендер на закупівлю послуг з реабілітації дітей, хворих на дитячий церебральний параліч. 

У зв’язку з тим, що  двічі було відмінено тендер через відсутність достатньої кількості учасників, МОЗ України має намір у грудні 2018 року застосувати переговорну процедуру  закупівлі послуг з реабілітації дітей з ДЦП, – йдеться у повідомленні МОЗ.

Відповідно до вимог законодавства, предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника не відрізнятимуться від вимог, що були визначені у тендерній документації.

Щоби діти з ДЦП могли безперервно отримувати необхідні послуги, МОЗ України підготувало проект акту про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 року № 117. Запропоновані зміни дозволять чіткіше спланувати процес реабілітації дітей з ДЦП, оскільки частину сплачених у 2018 році послуг діти зможуть отримати на початку 2019 року.

Перейти до вмісту