Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Кременчуцькі поліцейські та гвардійці отримали нові службові автомобілі

Міський голова Віталій Малецький передав ключі від 2-х автомобілів Renault службовцям Кременчуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області та одного автомобіля Renault Dokker бійцям Кременчуцького батальйону Національної Гвардії України. Участь у заході взяли заступник начальника управління Національної поліції Полтавської області Денис Захарченко та командир військової частин 3059 Євген Шульга.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Придбано транспортні засоби було за кошти міського бюджету на виконання Комплексної програми профілактики правопорушень. На цих нових автомобілях представники органів правопорядку міста здійснюватимуть чергування на правобережжі та лівобережжі Кременчука.

Вручаючи ключі від автомобілів, Віталій Малецький наголосив, що ця спецтехніка є подарунком кременчужан для кременчужан, адже придбані вони за кошти платників податків. Рішення про закупівлю сучасних автомобілів для представників правоохоронних структур було прийнято на сесії міської ради. Воно є відображенням спільного бажання громади – зробити життя в місті комфортним, затишним і безпечним.

Віталій Малецький підкреслив, що наразі завдяки політиці децентралізації, яку проводить Президент України Петро Порошенко та Уряд України, в містах стало залишатися більше коштів, які громада може спрямовувати на свій розвиток. Сьогоднішня подія – є прикладом ефективного використання громадою додаткових фінансових ресурсів. Місто і надалі буде надавати підтримку органам правопорядку та реалізовувати програми щодо забезпечення їх сучасними технічними засобами. Він щиро подякував усім працівникам органів внутрішніх справ за добросовісну працю, допомогу у нестандартних ситуаціях та побажав спокійного несення службових обов’язків.

Перейти до вмісту