Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчук отримав 10 млн грн для реконструкції відділення інтенсивної терапії та кардіології лікарні «Кременчуцька»

Кременчук отримав 10 млн. гривень державної субвенції для продовження робіт із реконструкції відділення інтенсивної терапії та кардіології лікарні «Кременчуцька».

Про це на засіданні виконавчого комітету повідомив міський голова Віталій Малецький, йдеться на сайті Кременчуцької міської ради. Керівник міста наголосив, що ці кошти до міського бюджету Кременчука надійшли завдяки роботі народного депутата України Юрія Шаповалова. За їх рахунок вдасться завершити розпочаті будівельні роботи та частково закупити медичне обладнання.

Нагадаємо, що у Кременчуці триває реалізація проекту надання якісної медичної допомоги кременчужанам із серцевими патологіями. Одним із головних етапів на цьому шляху є створення сучасного кардіологічного центру з новітньою апаратурою європейського рівня. В ньому будуть створені умови, необхідні для проведення операцій на серці та судинах, застосовуватимуться передові методики лікування патологій серця. Тож кременчужани матимуть можливість отримати фахову медичну допомогу у себе вдома, не виїжджаючи за межі Кременчука.

Кілька років тому в нашому місті було запроваджено міську програму «Стоп Інфаркт», у рамках якої для жителів міста на безоплатній основі проводять коронографію та стентування артерії.

Перейти до вмісту