Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Колектив Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби Полтавщини привітав вихованців Гадяцького дитячого будинку з Днем Святого Миколая

У День Святого Миколая, щоб привітати дітей із святом, представники колективу Управління завітали у гості до своїх підшефних – вихованців Гадяцького дитячого будинку Полтавської обласної ради.

На новорічно-різдвяні свята всі діти чекають дива, а найбільше за всіх – діти, які ростуть без батьківської ласки та любові, вони завжди з нетерпінням чекають гостей та по-дитячому радіють подарункам.

Від щирого серця посланці Святого Миколая побажали дітям міцного здоров’я, бадьорого настрою, веселих зимових канікул, здійснення найзаповітніших мрій та вручили їм, придбані за зібрані працівниками Управління власні кошти, гостинці.

Цього разу шефи подарували дітям теплі панчохи, яскраві футболки, ялинкові прикраси та кожному з них, по солодкому подарунку.

Вихованці дитячого закладу також приготували для гостей подарунок – чудову концертну програму, яку дуже старанно готували: співали веселі пісні, танцювали, розповідали вірші, жартували.

Зустріч надихнула всіх святковим настроєм та любов’ю до ближнього.

Частинка душевного тепла, яку подарували дорослі дітлахам, відгукнулась в дитячих очах яскравими вогниками та надією на щасливе майбутнє, адже дітям дуже важливе просте людське спілкування, увага та повага до них.

Варто лише пам’тати, що чужих дітей не буває і тоді добра на землі стане трохи більше.

Зі святом любі діти! Будьте здорові і щасливі!

Прес-служба Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області

Перейти до вмісту