Ви тут:
Суспільство Україна 

Аеропорт “Бориспіль” вводить тимчасове ембарго на перевезення імпортних вантажів

В аеропорту “Бориспіль” через великі обсяги авіавантажів та пошти ситуація з обробкою міжнародних відправлень з України ускладнюється.

Про це повідомляє Укрпошта на своїй сторінці у Фейсбук.

“Для розвантаження скупченого вантажу та пошти, аеропорт Бориспіль вводить тимчасове ембарго на перевезення імпортного вантажу та пошти для всіх типів літаків, пасажирських та вантажних, на період з 23:00 23.12.2018 до 23:00 03.01.2019. Всю імпортну пошту, яку надсилають до України на пасажирських літаках, зараз оброблюють та передають для проведення митного оформлення без затримок”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у передноворічний та різдвяний період терміни стандартної поштової доставки можуть збільшитися через ріст обсягів пошти, що пересилається. У цей час у посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлингові компанії) та митні підрозділи України й інших країн світу, однак їх пропускні можливості є обмеженими.

У прес-службі аеропорту повідомили, що така ситуація виникла через те, що недостатня кількість технічних і людських ресурсів. Тому і зупинив прийом імпортних товарів.

“Така ситуація обумовлена ​​недостатніми технічними і людськими ресурсами для своєчасної обробки вантажів у зимовий період. Аеропорт зупинив прийом імпортних вантажів для виправлення ситуації і забезпечення заходів з обробки наявного обсягу імпорту”, – передає повідомлення прес-служби аеропорту Кореспондент.

Перейти до вмісту