Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Зеленський став фронтменом групи АНТИТІЛА у новому кліпі «LEGO»

Українська група АНТИТІЛА продовжує радувати своїх прихильників сюрпризами. Група презентувала відеороботу на пісню «LEGO», яка стала головним саундтреком до нового фільму студії «Квартал 95» «Я, ти, він, вона», який вийде у прокат напередодні Нового року – 27 грудня. 

Після успішних короткометражних відеоробіт «TDME» та «Лови момент» з глибокими смислами, група АНТИТІЛА подарувала шанувальникам динамічну та яскраву роботу «LEGO». Творчість групи тісно пов’язана з кінематографом. Більшість робіт стала саундтреками до фільмів та серіалів. Нова пісня «LEGO» одна з таких. АНТИТІЛА спеціально для фільму «Я, ти, він, вона» студії «Квартал 95» написали композицію, яка стала головним саундтреком.

Відеоробота «LEGO» складається із кадрів, що інтригують і передають  справжні емоції музикантів групи і акторів фільму. У зйомках кліпу взяв участь Володимир Зеленський. Він майстерно вжився у роль соліста групи АНТИТІЛА. У роботі «LEGO» використані кадри романтичної комедії «Я, ти, він, вона», де також знялися Надя Дорофєєва, Євген Кошовий, Настя Коротка та інші зірки українського шоу-бізнесу, яка вийде у прокат на передодні Нового року.  Також, вперше у зйомках кліпу взяв участь шостий учасник групи АНТИТІЛА – Максим Сиволап, співавтор композицій та друг гурту.

«Можна багато і в деталях розказувати про те, як ми вигадували і будували декорацію для кліпу, про те, як пробиралися крізь корабельні стапельні ліси, аби витягнути нашого друга гафера Ростислава з інших зйомок в середині іржавого судна, щоб терміново обговорити схему розташування світлових приладів на нашому знімальному майданчику. Але всі ці історії бліднуть у порівнянні з тим, як натхненно Володимир Зеленський крутив колесо прямо в кадрі! В той момент я переконався, що пісня йому дійсно дуже подобається. А ще хочу від себе додати, що пісня Lego – не просто лише саундтрек до комедійної драми «Я, Ти, Він, Вона». Ця пісня – про нашу з вами країну, що переживає чи не найдраматичніший період своєї історії. Закрийте очі і уявіть що люди сходу і заходу співають її один одному. І десь всередині душі, попри всі чвари кожен хоче зібрати цей наш спільний поламаний конструктор так, щоб наступив мир і спокій.» – прокоментував фронтмен групи Тарас Тополя.

Це перша співпраця відомого гурту зі студією «Квартал 95», і дуже символічна, адже «Я, ти, він, вона» є десятою повнометражною картиною відомої студії, а гурт АНТИТІЛА у цьому році відзначили 10-річний ювілей.

Володимир Зеленський, один з продюсерів фільму, виконавець головної ролі та режисер стрічки також поділився враженнями від зйомок кліпу та співпраці з гуртом:

Пісня «LEGO» увійде в шостий альбом групи АНТИТІЛА «HELLO», який буде презентований у лютому. А також, пісня прозвучить наживо під час стадіонного тура містами України у 2019 році. Вже відомі міста у яких відбудуться концерти групи у великому турі «HELLO»: Львів, Харків, Полтава, Одеса, Київ.

Перейти до вмісту