Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” – “Арсенал” (Лондон): скільки коштують найдешевші квитки

Головний футбольний матч року у Полтаві відбудеться 29 листопада.

Як ми вже раніше повідомляли, полтавці стартували у Лізі Європи з виїзної поразки від “Арсеналу” 2:4, причому “зелено-білі” майже весь матч поступалися більш іменитому супернику з різницею у 4 м’ячі.

За інформацією сайту продажу квитків Esport, у касах стадіону, а також фірмовому магазині полтавців з’явилися найдешевші квитки на гру, які коштують 120 грн (2639 штук).

За попередньою інформацією, вказана гра може зібрати на стадіоні “Ворскла” імені Олексія Бутовського найбільшу кількість глядачів за останнє десятиліття (орієнтовно 18-22 тис.).

Згідно з даними “Вікіпедії”, футбольний клуб «Арсенал» (англ. Arsenal Football Club), або просто Арсенал (англ. Arsenal) — англійський футбольний клуб з північного Лондона, є одним з найуспішніших клубів в англійському футболі. 13 разів ставав чемпіоном Англії, поступаючись за цим показником лише «Ліверпулю» і «Манчестер Юнайтед».

Арсенал був заснований у 1886 році у Вулвічі на південному сході Лондона, але у 1913 році клуб переїхав на північ міста. Практично відтоді триває суперництво «Арсенала» з північним сусідом «Тоттенхем Хотспур», який базується на відстані лише чотирьох миль, матчі з яким є найзапеклішим північним лондонським дербі.

Перейти до вмісту