Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській райдержадміністрації представили нових працівників

20 листопада голова райдержадміністрації Олег Куча провів нараду за участю першого заступника голови райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів.

Перед початком розгляду порядку денного Олег Куча представив новопризначених працівників райдержадміністрації: Мирославу Головко, головного спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та Ольгу Коваль, головного спеціаліста (з питань надзвичайних ситуацій) відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

Про це повідомили на сайті Пирятинської РДА.

Про особливості формування бюджету району на 2019 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Безушко. Вона зазначила, що бюджетний процес 2019 року в районі вже розпочато, тому необхідно активізувати роботу по складанню бюджетних запитів усім учасникам бюджетного процесу. Та надала роз’яснення, на що саме необхідно звернути увагу при їх складанні.

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації, Юлія Чевельча ознайомила присутніх з підсумками роботи із зверненнями громадян за 9 місяців 2018 року та виконання відповідного Указу Президента України від 07.02.2018 №109/2008. За 9 місяців поточного року до райдержадміністрації надійшло 167 звернень, що на 4 менше проти відповідного періоду 2017 року (171), в тому числі письмових 164 (у 2017 -168). Найбільше звернень надійшло від жителів сіл району – 88. Заявниками порушено 170 питань.

Читайте також: Пирятинська ОТГ візьме участь у Школі місцевого самоврядування DESPRO-2017 

Найбільшу частку з усіх питань, порушених у зверненнях, складають питання житлової політики. Суттєво зменшилась кількість звернень з питань соціального захисту, комунального господарства, аграрної політики та земельних відносин, діяльності органів місцевого самоврядування.

Всі звернення розглянуто виконавцями в терміни, визначені чинним законодавством.

Фахівець із соціальної роботи Пирятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, Марина Грицай, прозвітувалась про роботу із зверненнями громадян в Пирятинському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації. Вона зазначила, що протягом 11 місяців 2018 року надійшло 135 звернень, з них на особистому прийомі – 37. Озвучила основні питання, які порушували громадяни. Та відмітила, що повторних та колективних звернень не надходило.

Під час наради розглянули й інші питання порядку денного, за результатами обговорення голова райдержадміністрації Олег Куча дав відповідні доручення.

Перейти до вмісту